ידיעה כתובה |

: מאבק להעסקה ישירה ברשת עזריאלי

חברה נכתב על ידי

עובדי ועובדות הקבלן, יחד עם הקואליציה להעסקה ישירה, נמצאים בעיצומו של מאבק מול קבוצת עזריאלי להעברת עובדי הניקיון והאבטחה להעסקה ישירה. לאחר שנשלחו מכתבים להנהלת עזריאלי, נערכו מסע הסברה, הפגנה, ואף ריקוד מחאתי – עדיין לא התקבלה תגובה רשמית מרשת קניוני עזריאלי! 

רוקדות בדרך להעסקה ישירה (לדף הכתבה ») ( Available in English » )

עשרות פעילות ופעילים למען העסקה ישירה יחד עם עובדי שמירה וניקיון של קניוני עזריאלי פצחו בריקוד מחאה ברחבת הכניסה של קניון עזריאלי בת"א ביום שישי בצהריים (3/3/2017). לטענת המוחים, הנהלת הרשת - המונה 14 קניונים ומעסיקה באמצעות חברות קבלן מאות עובדי שמירה וניקיון - התעלמה מדרישותיהם להעסיקם בהעסקה ישירה. המוחים רקדו לצלילי שירו של אריק איינשטיין "שלוש ארבע לעבודה", בתקווה שהדבר ידרבן את הנהלת הקניון להיעתר לבקשתןם. הריקוד היה הצעד הראשון בקמפיין "אין ישירה - אין אגורה" המעודד לקוחות שלא לקנות ברשת כפעולת מחאה.
הופק ע"י: | עלה ב: 05/03/2017

בקניוני עזריאלי ברחבי הארץ מועסקים מאות עובדי קבלן בשירותי ניקיון ואבטחה. קבוצת עזריאלי כוללת 14 קניונים ברחבי הארץ. הקבוצה סיימה את השנה האחרונה עם רווח תפעולי של 874 מיליון ש"ח. חבילת התגמול של דנה עזריאלי, יו"ר הקבוצה, הסתכמה בשנת 2015 בכ-3.55 מיליון שקל, באותה השנה חילקה קבוצת עזריאלי דיבדנדים של 400 מיליון שקל לבעלי מניותיה.
למול המספרים והסכומים הבלתי נתפסים הללו ממשיכה הקבוצה להעסיק מאות של עובדי שמירה וניקיון בהעסקה קבלנית נצלנית ללא ביטחון תעסוקתי, ללא תחושת שייכות וללא הזכויות המגיעות לכל עובד.

הקואליציה להעסקה ישירה נמצאת כיום בעיצומו של המאבק בסוגיה זאת מול רשת עזריאלי, ואתם יכולים להצטרף למאבק, ולתמוך ולהשפיע על – ידי חתימה על המכתב הרשמי שישלח בשם אזרחים וצרכנים אל הנהלת הרשת. הצטרפו למאבק!

מה באמת קורה בישיבות הנהלה של "חברת ישראלי"? צפו בסרטון של הקואליציה להעסקה ישירה:

מה קורה בישיבת הדריקטוריון של חברת ישראלי?

צפו מה קורה בישיבות ההנהלה של חברת ישראלי?

שלחו מייל אישי להנהלה ולדירקטוריון – בקריאה להעסקה ישירה של עובדי הקבלן בניקיון ובשמירה!
כאן: http://bit.ly/2rQVsBN

Posted by ‎הקואליציה הארצית להעסקה ישירה‎ on Tuesday, June 6, 2017

  כתבות ווידאו שחבל לפספס