תמלול הכתבה: הזאר מסרי חוסין – חינוך לחיים משותפים

הקיץ האחרון העלה שוב למודעות את השסע היהודי-ערבי ואת הצורך העמוק לחנך לחיים משותפים בין יהודים וערבים כבר מגיל צעיר. לבסס היכרות עמוקה בין החברות, במיוחד במציאות בה מערכות החינוך העברית והערבית מופרדות.

 

מקבלי ההחלטות במדינה ובמיוחד במערכת החינוך, לא השקיעו באופן יסודי בהתמודדות עם סוגיית החיים המשותפים. תכניות מערכתיות רב-שנתיות לחינוך לחיים משותפים לא יושמו עד כה במערכת החינוך. גם ועדת סלומון-עיסאווי, שהוקמה ביוזמת משרד החינוך, והציעה תכנית מקיפה כבר ב-2009, טרם יושמה.

 

ביום שני הקרוב יתבקשו נציגי המפלגות המתמודדות בבחירות הקרובות להציג את עמדתם לגבי סוגית הגזענות והחינוך לחיים משותפים. כיצד הם מתכוונים להתמודד איתה ביום שלאחר הבחירות.

אם גם אתם מודאגים מהגזענות הגואה ורוצים לשמוע מה יש למועמדים להציע בנושא, הנכם מוזמנים להצטרף אלינו ביום שני הקרוב, לשמוע ולהציג שאלות.

 

انتم مدعوين للانضمام الينا, للاستماع ولتوجيه الأسئلة

סוף תמלול הכתבה: הזאר מסרי חוסין – חינוך לחיים משותפים

כתבות ווידאו חדשות מערוצי הטלוויזיה החברתית

  כתבות ווידאו שחבל לפספס