תמלול הכתבה: רואים את הנכבה מתמשכת

מוחמד קעדאן: לא משנה איזה דור שעבר את הנכבה, העיקר לא לשכוח ולא לוותר, ולהמשיך לספר את הסיפור לילדים ולנכדים שלנו.
רזיק סלמאן: אנחנו הגענו לכאן בעצם כדי להזכר ולהזכיר בעוול ההיסטורי של העם שלנו. עוול אשר נעשה לפני כשבעים שנה, ומתמשך עד היום. כשאנחנו שומעים על כפר שהתושבים שלו גורשו, שמביאים במקומם תושבים יהודים והופכים את אום אל-חיראן לחירן, אנחנו בעצם רואים את הנכבה מתמשכת.
רולא נאסר מזאוי: נעשה עוול היסטורי לכל פלסטיני. אנחנו נעקרנו מהכפרים שלנו ומהאדמות שלנו, ואנחנו לא נשב שקטים. כאילו, זה אבסורד.
מפגינה מ'אם תרצו': יאללה לעזה, לכו לעזה.
עדי מנסור: באנו בכדי באמת לחדד את הנושא הזה. לחדד שאי אפשר להכחיש את הנכבה, אי אפשר להכחיש את מה שעברנו כעם פלסטיני. אנחנו דורשים גם מאוניברסיטת תל אביב וגם מהסטודנטים שלומדים איתנו, בייחוד  היהודים הישראלים, שיכירו בנכבה שעברנו, שיכירו בעוול ההיסטורי.
רולא נאסר מזאוי: אנחנו חזקים בכדי להגיד את האמת. את מה שבאמת קרה. שאנחנו לא שוכחים.
רזיק סלמאן: כמובן שאני חושב שיש קשר בין מה שקורה פה למה שקורה בעזה, כי אנחנו מדברים על חלקים שונים של אותה התמונה. אנחנו אותו עם ואנחנו עוברים את מה שאנחנו עוברים תחת אותה כותרת, 'הנכבה'.

סוף תמלול הכתבה: רואים את הנכבה מתמשכת
 
 

הוספת תגובה לכתבה

לכתבה זו תגובה אחת באתר

  1. אינשאללה עוד נכבה 3 באפריל, 2022  בשעה 1:10

    השמאל אשם בהתעוררות הלאומנות של ערביי ישראל

כתבות ווידאו חדשות מערוצי הטלוויזיה החברתית

  כתבות ווידאו שחבל לפספס