כתבה |
ישראל מייצרת כ-6.5 מליון פסולת בשנה. לא מעט בשביל מדינה של 7 מליון אזרחים. יצאנו לחפש אמנים המשתמשים בפסולת כגון: פלדה, פלסטיק, נייר ואפילו צמיגים על מנת ליצר אמנות מקורית. האמנים בכתבה מייצגים דרך חשיבה מקורית להפקת אמנות מזבל. הפסלים המוזיקה והציורים, הם תוצרי ה"לידה מחדש" של הפסולת. שפה: עברית
כתוביות: עברית
שלוש שנים של עיתונות שלום
כתבה
טעימה מתוך התוכנית התלת-שנתית "עיתונות שלום"
תודה לצוות ההפקה על הביקור בסטודיו "פלדות" בת"א. שמחנו לארח אתכם ושמחנו שבעתיים על תשומת הלב לנושא השמירה על הסביבה, לטובת דור העתיד. היתרון שבהפיכת פסולת לאמנות היא בהנאה המשולשת: אנו נהנים מתהליך היצירה, שוחרי אמנות נהנים מהיצירה והסביבה יוצאת נשכרת מהקטנת הפסולת להטמנה.
מזמינה אותכם לנירוונה בעין עירון. קבוצת ילדים מקסימים עושה תיאטרון בובות ממוחזר לאילע…אורה וד"א, יש להן גם מילים, לבובות, מילים על מוצאן ומילים על מצבן ומילים גם על דעותיהן החברתיות…. יכול להיות מעניין….