כתבות העוסקות בזכויות טבעיות, הנכללות תחת זכויות האדם. העשרה לשיעורי אזרחות בבתי הספר:
הכדור בוער והשעון מתקתק – מאות בני ובנות נוער שבתו מלימודים והגיעו להפגנה מול הכנסת (21/5/2019), בדרישה מהממשלה המתעתד לקום, לעצור את משבר האקלים. במקביל התקיימו כ-1,300 מחאות דומות בעולם.
מחאה נגד שיטור יתר כלפי העדה האתיופית – בהפגנה נגד אלימות שוטרים כלפי יוצאי העדה האתיופית, שהתקיימה ב-30/1/2019 במרכז ת"א, השתתפו אלפי אנשים שחסמו את נתיבי איילון.
סיפור שגוי – מדיניות מפלה – יאסו זללו, נחשף לאחרונה לסיפור ההצלה האישי שלו ולגיבורה האתיופית שהצילה את חייו ונחשף לתודעה המשובשת בסיפור הגבורה של עליית יהודי אתיופיה לישראל.
אינטרס מנוגד – האם ראוי שמנהל העבודה באתר בנייה יישא באחריות פלילית במקרה של תאונה באתר? ולמה המדינה לא מוכנה למנות פונקציה אחרת שתהיה האחראית על הבטיחות?
ערבית? לא בבית ספרנו– אירוע המחאה נגד חוק הלאום, "שיעור הערבית הכי גדול בעולם", נערך בכיכר הבימה בת"א. האירוע כלל נאומים, שירה ומוסיקה בערבית ובעברית, ושיעור בערבית מדוברת לקהל הרחב.
בשכנות טובה – תושבי הכפר הפלסטיני קדום ותושבי ההתנחלות הסמוכה קדומים, מקיימים מערכת יחסים מתוחה. האם סגירת הכביש ביניהם היא אכן צורך ביטחוני?
רוצים לקבל אות חיים מאברה – אברה מנגיסטו נמצא בשבי החמאס כבר 1,375 ימים. הפגנה התקיימה מול משרדי הצלב האדום בתל אביב בשאיפה לזכות באות חיים ממנגיסטו.
נאנסתי, והשמידו לי את הראיות – למה רוב תיקי האונס נסגרים מחוסר ראיות? ערכות האונס, שהן למעשה ראיות משפטיות, נזרקות לאחר 3 חודשים בלבד בעקבות נוהל מיושן של משרד הבריאות. מה ניתן לעשות בעניין?
התערבות השלטון בהפסקות הריון – באירלנד נערך משאל עם על החוקה שאסרה באופן גורף הפסקות הריון. מה חושבים תושבי ירושלים על נושא ההפלות בישראל והאם ישנה הצדקה להתערבות השלטון בנושא כה אישי.
פועלות למען כבוד האדם של נשים – חופש העיסוק היא זכות יסוד מאוד מאוד חשובה, אבל חשובה ממנה היא הזכות לכבוד האדם. אנחנו מבקשות לדבר על הזכות לכבודן של כל הנשים באשר הן נשים, ובוודאי הנשים בזנות.